Over mij

Foto RaoulIk ben Raoul Vries, de man achter de blog Moedige Mannen. Ik schrijf deze blog, omdat ik vind dat er meer ruimte mag komen voor het verhaal van mannen. Met deze blog wil ik een dialoog starten over het leven van mannen en waar zij tegenaan lopen. Ik wil de taboe doorbreken. Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren. Deze blog is tot stand gekomen vanuit mijn persoonlijke missie om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling, zodat zij alles uit hun leven kunnen halen.

Op dit moment studeer ik Toegepaste Psychologie met een specialisatie in Coaching en Counseling. Vanuit mijn passie en drive voor zelfontwikkeling ben ik onlangs mijn eigen coachingspraktijk begonnen: Moedige Mannen coaching. Moedige Mannen coaching is gespecialiseerd in het coachen van mannen bij zelfontwikkeling, stress en burn-out.

Los van het studeren en bloggen coach ik op vrijwillige basis jongeren en ben ik voorzitter van de Studentenraad van het NTI. Dit alles valt in lijn met mijn missie: het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling zodat zij alles uit hun leven kunnen halen.

Via mijn Moedige Mannen facebookpagina deel ik meer informatie over mannen en over de onderwerpen van mijn blog.

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s